Letná ☀️ AKCIA 2+1 ZADARMO na všetky nálepky na stenu 🥳

Nálepky na mieru: Tvoja predstavivosť, naše riešenie

 

Máš konkrétnu predstavu o tom, ako by mala vyzerať tvoja dokonalá nálepka? Alebo možno hľadáš niečo úplne unikátne, čo sa nedá nájsť v žiadnom obchode? Neboj sa, práve si našla správne miesto! Vo svete nálepiek a dekorácií sú možnosti takmer nekonečné, a my sme tu, aby sme ti pomohli tvoju víziu premeniť na realitu.

 

Ako postupovať pri tvorbe vlastnej nálepky?

 

1. Nápad a inšpirácia: Začni tým, že nám povieš, čo máš na mysli. Či už ide o obľúbenú farbu, tému alebo špeciálny motív, daj nám vedieť, čo ťa inšpiruje. Máš k dispozícii obrázok alebo skicu? Ešte lepšie! Pošli nám ju a my ti pomôžeme pretvoriť ju na nálepku.

 

2. Rozmery a špecifikácie: Rozmery sú kľúčové. Potrebuješ menšiu nálepku na notebook alebo veľkú grafiku na stenu? Povedz nám presné rozmery a my sa postaráme o zvyšok. Taktiež nám môžeš povedať, aké farby by si chcela použiť, aby sme sa čo najviac priblížili tvojej predstave.

 

3. Návrh a potvrdenie: Na základe tvojich požiadaviek pripravíme návrh, ktorý ti pošleme na schválenie. Toto je tvoja šanca na finálne úpravy. Môžeme prispôsobiť všetko podľa tvojich prianí, aby bola nálepka presne taká, ako si ju predstavuješ.

 

4. Výroba a dodanie: Keď je návrh schválený, pustíme sa do práce. Využívame len kvalitné materiály, čo zaručuje dlhotrvajúcu životnosť a farby, ktoré neblednú. Vyrábame rýchlo a efektívne, aby tvoja nálepka bola čo najskôr u teba doma.

 

Vytvor si vlastnú nálepku z detskej kresby!

 

Áno, čítaš správne! Môžeme premeniť kresby tvojich detí na nálepky, ktoré ozdobia ich izbičku alebo akýkoľvek iný priestor. Je to krásny spôsob, ako vyzdvihnúť ich kreativitu a zároveň pridať osobitý dotyk do vášho domova.

 

Naše nálepky sú perfektným riešením, keď chceš oživiť akýkoľvek priestor alebo potešiť svoje deti ich vlastnými dielami. Nechaj svoju fantáziu pracovať a nechaj nás postarať sa o zvyšok. Nech už máš akúkoľvek predstavu, sme tu, aby sme ti pomohli ju realizovať.

 

Máš otázky alebo špeciálne požiadavky? Neváhaj a napíš nám. Tvoja spokojnosť je naša priorita a tešíme sa na tvoje nápady, ktoré premeníme na krásne nálepky. Daj svojej domácnosti kúsok teba a urob si radosť alebo prekvap svojich blízkych originálnym darčekom.

 

Kontakty
 
 
Volajte a píšte každý deň od 8:00 - 21:00
Komunikujeme aj cez víkendodpovedáme do niekoľko minút.
Môžete písať na naše tel. číslo cez SMS, WhatsApp či iMessage.

 

❤️ PIPPER.