Letná ☀️ AKCIA 2+1 ZADARMO na všetky nálepky na stenu 🥳

Ako pripraviť nálepku na lepenie

 

 

 

Pri práci s nálepkami je dôležité pamätať na dôkladnú prípravu, ktorá je kľúčová pre dosiahnutie dokonalého výsledku. V tomto článku si spolu prejdeme, ako správne pripraviť samolepku pred jej aplikáciou na stenu alebo iný povrch.

 

Krok 1: Vyrovnanie

Naše samolepky ti prídu zrolované, takže prvým a najdôležitejším krokom je ich vyrovnanie. Rozbaľ nálepku na tvrdom povrchu, napríklad na zemi alebo na stole. Potom ju zaťaž knihami alebo inými ťažšími predmetmi. Tento krok zabezpečí, že sa samolepka nebude sama od seba rolovať späť.

 

Krok 2: Aklimatizácia

Je dobré nechať nálepky vyrovnané aspoň 24 hodín. Počas tohto času sa samolepka aklimatizuje na izbovú teplotu, čo je obzvlášť dôležité počas zimných mesiacov. Rozdiel v teplote môže totiž výrazne ovplyvniť priľnavosť samolepky.

 

Krok 3: Príprava povrchu

Kým čakáš, že sa samolepka aklimatizuje, môžeš si pripraviť povrch, na ktorý ju chceš aplikovať. Uisti sa, že povrch je čistý, suchý a bez mastnoty. Podrobnejšie informácie o tom, ako pripraviť rôzne typy povrchov, nájdeš v našom predchádzajúcom článku.

 

Krok 4: Aplikácia samolepky

Keď je tvoja samolepka pripravená a povrch čistý, môžeš samolepku opatrne aplikovať. Postupné kroky správnej aplikácie samolepky si povieme v ďalšom článku, aby si vedela, ako dosiahnuť najlepší možný výsledok bez bubliniek a nerovností.

 

Nezabudni si tento článok uložiť, aby si sa k nemu mohla kedykoľvek ľahko vrátiť a sleduj nás na sociálnych sieťach pre ďalšie užitočné tipy a triky. Pri správnom postupe môžu tvoje samolepky vyzerať úžasne a obohatiť tvoj domov či kanceláriu.

 

Dúfam, že tento návod ti pomôže dosiahnuť perfektný výsledok pri lepení samolepky. Pokiaľ máš ďalšie otázky, neváhaj sa na nás obrátiť. Tešíme sa na tvoje ďalšie nádherné projekty s našimi samolepkami!